Slovenie hiking

Alle Blogs

Kinderloos

Kinderloos de wereld rond

In 2019 las ik in de bergen van Zwitserland voor de eerste keer het boek ‘Echte vrouwen krijgen een kind’. De woorden van Liesbeth Smit hebben mij zo geraakt dat ik voor openheid ben gaan pleiten op de sociale media. Ook een blogpost op onze website over kinderloosheid en ons kindervrije bestaan kan dus niet ontbreken.
Lees verderKinderloos de wereld rond
Hiken op Saba

Hiken op Saba | De 7 mooiste hikes, tips en accommodatie

Welkom bij onze avontuurlijke blog over het betoverende eiland Saba. Saba, ook wel bekend als ‘The Unspoiled Queen’ is een klein, maar prachtig eiland in het Caribisch gebied. Het eiland biedt een aantal geweldige hikes met spectaculaire uitzichten en een overvloed aan natuurpracht. Voor alle avonturiers en natuurliefhebbers die van hiken houden, is Saba een waar paradijs. In deze blog lees je over enkele van de meest populaire hikes op Saba.
Lees verderHiken op Saba | De 7 mooiste hikes, tips en accommodatie
Bonaire rondvlucht

Nomad Life Europa | Leef je legende

Het leven in het buitenland kan een spannend en prachtig avontuur zijn, maar soms komt er een moment waarop je besluit om te kiezen voor een andere belevenis. In deze blog nemen we je mee op een avontuurlijke reis en delen we onze nieuwe plannen, waardevolle inzichten en tips en tricks om je te helpen bij het kiezen van jouw droomleven. We hopen je te inspireren om het bekende achter je te laten en het onbekende te verkennen. Bereid je voor om je grenzen te verleggen, angsten te overwinnen en het leven te ervaren.
Lees verderNomad Life Europa | Leef je legende
Accommodaties Bonaire Resort Bonaire

Accommodaties Bonaire | de 7 leukste resorts, appartementen en vakantiehuizen voor je vakantie op Bonaire

Inmiddels wonen we 3 jaar op het prachtige Bonaire, maar we schreven nog nooit over de leukste accommodaties voor een fijne vakantie op Bonaire. De te beantwoorden vraag is dus; waar overnachten op Bonaire? Hoogste tijd om onze ervaringen met jullie te delen.
Lees verderAccommodaties Bonaire | de 7 leukste resorts, appartementen en vakantiehuizen voor je vakantie op Bonaire