Slovenie hiking

Alle Blogs

thuis

Emigreren kun je leren | op vakantie naar je thuisland

In onze blog  'emigreren kun je leren' beschreven we waarom we naar Bonaire vertrokken zijn, wat daarbij kwam kijken en hoe we dat aangepakt hebben. In dit vervolg beschrijf ik hoe het is om weer terug te gaan op vakantie naar je thuisland. Wat heb ik ontzettend gemist? Heeft dit alles ook een prijs die het waard is? En waar en wat is nu eigenlijk echt thuis? 
Lees verder
Hiken op Bonaire - Dos Pos hike

Hiken op Bonaire | De 6 mooiste hikes

Wij liggen graag op het strand, maar nog liever maken wij een prachtige hike op Bonaire. Bonaire is daarvoor een zeer geschikt eiland. Dit had je misschien niet verwacht? Naast zon, zee en strand vind je hier ook prachtige hikes door de schitterende natuur. Leer een andere kant van Bonaire kennen en wandel de 6 mooiste hikes van Bonaire lekker met ons mee. 
Lees verder
Minimalisme

Minimalisme | minder materialisme, meer tijd, meer geluk

Minimalisme is dat belangrijk maken wat voor ons écht belangrijk is en alles verwijderen wat daar niet bij helpt. In deze blog neem ik je op basis van onze ervaringen mee in de wereld van minimalisme. Wat is minimalisme en waarom vinden we hier ons geluk? Wat zijn de voordelen van minimalisme en hoe zet je de eerste stappen naar een minimalistische levensstijl.
Lees verder