Slovenie hiking

Alle Blogs

Aruba

Op vakantie naar de Caribbean? De verschillen tussen Aruba en Bonaire

In deze blog vertelt Ineke van Elements of Aruba over de verschillen tussen Aruba en Bonaire. Ook al zijn het allebei Caribische eilanden waar altijd de zon schijnt, de wind waait en de zee de meest prachtige blauwe kleuren heeft, deze tropische eilanden verschillen wel degelijk. Na een bezoek aan Bonaire is Ineke nu natuurlijk de expert om de eilanden Aruba en Bonaire te vergelijken.
Lees verder
vegan

Vegan in Lissabon | de beste vegan hotspots

Onze goede vriendin Margot besloot enkele maanden te gaan wonen in Lissabon en te leven als een digital nomad. Ze is eigenaar van haar bedrijf VitaliBlij, waarmee ze ondernemers en hun organisaties helpt bij het optimaliseren van vitaliteit. Er is immers nog zoveel kennis en kunde te verspreiden over dit thema. Laat vitaliteit nu een van onze kernwaarden in ons leven zijn, waarvan een veganistische leefstijl onderdeel is. De uitgelezen kans om Margot te vragen een blog te schrijven over vegan life in Lissabon. Ze neemt ons mee naar de meest leuke, lekkere en hippe vegan-plekken van Lissabon!
Lees verder
Chantal Pink Beach

Op vakantie naar Bonaire | de beste tips!

Terwijl we dit schrijven kijken we uit over de prachtige blauwe zee en zitten we onder wuivende palmbomen. Met deze blog hopen wij je zo enthousiast te maken dat jij meteen een ticket gaat boeken naar ‘ons’ prachtige eiland Bonaire voor een heerlijke vakantie! Na bijna twee jaar lang grondig onderzoek, presenteren wij hierbij vol trots onze beste tips voor Bonaire. 100% garantie op een fijne vakantie!
Lees verder