Slovenie hiking

Alle Blogs

Landen in Afrika

Deze 5 landen in Afrika mag je zeker niet missen

In deze blog lees je over onze favoriete landen in Afrika. Afrika is qua oppervlakte na Azië het grootste continent op onze planeet. Er wonen meer dan 1 miljard mensen. Het noorden van Afrika is gericht op de Arabische cultuur van het Midden-Oosten. De andere delen van Afrika hebben weer een heel andere cultuur. Wij vinden het een prachtig content, waar je heel avontuurlijke reizen kunt maken.  Reis met ons mee van Marokko to Zuid-Afrika in onze top 5 mooiste landen van Afrika!
Lees verder
favoriete landen in Azië

Onze top 7 favoriete landen in Azië

In deze blog lees je over onze favoriete landen in Azië. Azië is het grootste continent ter wereld en heeft heel veel te bieden voor de avontuurlijke reiziger. Het is onmogelijk om het werelddeel Azië in een blog samen te vatten, maar we gaan ons best doen. Er is namelijk zoveel te doen en te ontdekken op dit mooie continent.
Lees verder
Kinderloos

Kinderloos de wereld rond

In 2019 las ik in de bergen van Zwitserland voor de eerste keer het boek ‘Echte vrouwen krijgen een kind’. De woorden van Liesbeth Smit hebben mij zo geraakt dat ik voor openheid ben gaan pleiten op de sociale media. Ook een blogpost op onze website over kinderloosheid en ons kindervrije bestaan kan dus niet ontbreken.
Lees verder
Veganisme

Veganisme | Een bewuste levensstijl

Waarom is het belangrijk beter bewust te zijn van wat je eet? Mijn story en waarom wij kiezen voor een veganistische lifestyle lees je in deze blog. Daarnaast vind je hier ook de voordelen en de obstakels die je moet overwinnen.
Lees verder