Over Reisverslaafd

Twee enthousiaste levensgenieters met een passie voor avontuur. Dat zijn wij! Bart (1981) en Chantal (1985) genaamd. Samen met onze honden bewandelen wij een heel mooi avonturenpad.

Met ruim 60 landen op de teller kun je ons met recht ‘reisverslaafd’ noemen. Al zijn wij tegenwoordig ook emigratie-expert, want in 2020 hebben wij ons huis verkocht en zijn we naar het tropische eiland Bonaire geëmigreerd.

Voor ons is er niets mooier onder de zon dan samen onder de zon te zijn en te leven volgens onze kernwaarden: vrijheid, avontuur, liefde, kwaliteit en vitaliteit.

Via deze site hopen wij jou te inspireren om jouw droomleven te leven. Onthoud: als je aarzelt, groeit je angst. Als je waagt, groeit je moed. Je moet je eigen pad kiezen, maar je hoeft het niet alleen te lopen. Wel zelf, niet alleen. En wij wandelen graag met jou mee!

 

Team Reisverslaafd

Chantal

Ik heb een grote passie voor reizen.  Al op jonge leeftijd werd ik smoorverliefd op de wereld en reisverslaafd. Naast de mooiste reizen maken, ben ik gek op lezen, snorkelen, hiken en ook wel op lekker eten, zwarte koffie en pure chocolade. Niet te vergeten ben ik een trotste #dogmom, want wij leven een kindervrij bestaan.

Bart

In mijn tropische leven ben ik werkzaam als IT-consultant. Ik vind het heerlijk om te beachtennissen, varen op de blauwe Caraïbische Zee en te genieten van de prachtige natuur hier. Samen met Chantal ga ik graag op reis om nieuwe ervaringen op te doen en de mooiste landschappen te ontdekken.  Daarnaast ben ik de chefkok van het stel en kook ik de lekkerste recepten, alles vegan uiteraard. 

Nelson

Een vrolijke vriend die al veel plekken op de wereld heeft gezien. Je maakt hem het meest blij met een lange wandeling over het strand of in de bergen samen met zijn baasjes. 

Hazel

Een ondeugende puber met heel veel energie. Ze is wel erg dankbaar, want wij hebben haar uit het asiel gehaald in Bonaire. Ze mag nu ook mee de wereld rondreizen. 

Teddy

Teddy is door haar vorige baas achtergelaten in de wildernis van Bonaire. Ter nauwernood gered door FKK (asiel) van een hongerdood. Wij zijn de mislukte fosters van Teddy. Nadat dit dappere getraumatiseerde hondje het vertrouwen had teruggevonden, konden we haar niet meer laten gaan en is ze nu dus ook lid van team Reisverslaafd.

Reisverslaafd in de media

indebuurtbreda

Klik hier om het interview te lezen